Feestenen bedrijfsuitjes

Met een groep naar Schnitzelparadies?
Lijkt het u leuk om met uw familie, kennissen of vereniging bij Schnitzelparadies te komen eten? Dat kan! Geef het door aan een van onze medewerkers en wij zullen contact met u opnemen om de wensen en mogelijkheden te bespreken. U kunt ook het contactformulier elders op deze website gebruiken.

Bedrijfsuitje bij Schnitzelparadies in Roermond
Vier uw bedrijfsuitje bij Schnitzelparadies in Roermond! Samen met uw collega’s neemt u plaats in dit authentiek¬†Tiroler restaurant voor een gezellige middag of avond.

U heeft keuze uit meer dan 50 schnitzelvarianten. Geniet van een heerlijke schnitzel met champignonroomsaus, of ga voor een van de wereldschnitzels. De favoriete schnitzel van u en uw collega’s staat ongetwijfeld op de menukaart van Schnitzelparadies.

Ideaal voor uw bedrijfsuitje, afscheidsfeestje of etentje met de afdeling!

Meer info of reserveren? Neem gerust contact met ons op, dan zorgen wij voor een geslaagd bedrijfsuitje dat aansluit bij uw wensen!

Bedrijfsuitje bij Schnitzelparadies in Maastricht
Vier uw bedrijfsuitje bij Schnitzelparadies in Maastricht. Genieten in Tiroler sferen met je collega’s.

U heeft keuze uit meer dan 50 schnitzelvarianten. Van schnitzel met saus tot onze wereldtoppers. Wij hebben vast en zeker de favoriete schnitzel van je collega op onze menukaart.

Ideaal voor uw bedrijfsuitje.

We hebben op de eerste verdieping nog een mooi restaurant gedeelte waar je op je wenken bedient wordt door onze collega’s. Dus liever een aparte ruimte? Dan zit je bij ons aan het juiste adres.

Meer info of reserveren? Neem gerust contact met ons op, dan zorgen wij voor een geslaagd bedrijfsuitje dat aansluit bij uw wensen!

Contactformulier

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Aanmelden voor de nieuwsbrief