Familiesmet kinderen

Schnitzelparadies is een kindvriendelijk restaurant in Roermond en Maastricht,waar uw kinderen zich meteen thuis voelen.

Niet alleen volwassenen kunnen een leuke middag of avond beleven. Bij Schnitzelparadies in Roermond en Maastricht denken we ook aan de kleintjes. Schnitzelparadies is een op en top kindvriendelijk restaurant. Of u nu ‘s middags voor de lunch aanschuift of ‘s avonds voor een schnitzelmenu, we houden altijd rekening met uw kinderen.

Op de kaart staan diverse gerechten, speciaal voor onze kleine genieters. Zo kunnen ze onder andere genieten van een kinderschnitzel ofwel Pinkeltjesschnitzel. Voor maar
€ 6,50 serveren wij een Hänselmenu (frites met appelmoes, mayo, frikandel, curryworst of kroket), of een Gretelmenu (frites met frites met appelmoes, mayo, kipspies, kibbeling of kipnuggets).
Daarnaast staat er ook een heerlijk kinderijsje op het menu dat precies groot genoeg is. Bij al onze kindergerechten zit ook nog een verrassing!

SCH_gasten_02

In ons kindvriendelijke restaurant hoeven uw kinderen zich voor of na het eten niet te vervelen. Schnitzelparadies beschikt namelijk over een leuke speelhoek waarin kinderen zich kunnen vermaken. Als uw kinderen liever aan tafel blijven zitten, kunnen ze een kleurplaat inkleuren.

Voor de allerkleinste kinderen is er een kinderstoel en een verschoontafel aanwezig. Flesje opwarmen? Vraag gerust een van onze medewerkers, zij helpen u graag.

SCH_speelhoekDe kinderspeelhoek bij Schnitzelparadies Roermond

Een bezoek aan Schnitzelparadies Roermond is ook leuk te combineren met een (kinder)film bij Fotoxity Filmarena. U kunt dan eerst een hapje komen eten en daarna genieten van een film of natuurlijk andersom.

Zoals u ziet, wordt er aan u en uw kinderen gedacht, zodat u met uw hele gezin een leuke en ontspannen middag of avond kunt beleven bij Schnitzelparadies in Roermond of Maastricht.

Op een rijtje waarom Schnitzelparadies een kindvriendelijk restaurant is:

• Er zijn speciale kindergerechten.
• Er is een speelhoek.
• Er zijn leuke kleurplaten.
• Verschoontafel aanwezig.
• Kinderstoelen aanwezig.
• Een flesje opwarmen is mogelijk.
• Ieder kind krijgt een verrassing.

Nu Reserveren