OverSchnitzelparadies

Bij Schnitzelparadies Roermond en Maastricht waant u zich even in Tiroler sferen. U heeft keuze uit meer dan 50 schnitzelvarianten, van kleine tot grote schnitzels, en tal van overheerlijke sauzen. Voor de kleine gasten zijn er speciale kinderschnitzels. Alle schnitzels worden geserveerd met frites en salade. Alle schnitzels zijn, met een soep of voorgerecht vooraf en een dessert na, ook als compleet menu verkrijgbaar.

SCH_intro_2016_03_06

Geniet bij Schnitzelparadies van een traditionele schnitzel met champignonroomsaus, peperroomsaus of een van de andere heerlijke sauzen. Of laat u verrassen door de befaamde wereldschnitzels, met ingrediënten uit verschillende windstreken, die bij veel gasten favoriet zijn. Behalve schnitzels heeft Schnitzelparadies ook andere vlees- en visgerechten en vegetarische gerechten.

Naast een ruim assortiment schnitzels, kunt u bij Schnitzelparadies uiteraard ook terecht voor de traditionele ‘currywurst mit pommes’, maaltijdsalades en kipspiezen. Maar nóg verrassender is Schnitzelparadies met de lunch. Wat dacht u van diverse soorten broodjes met verrassend beleg, bijvoorbeeld een rustico bonk met een schnitzel en een heerlijk sausje? Dat is nog eens verrassend anders!

Schnitzelparadies is geheel in stijl ingericht. Met een blik op een Alpenweide, geurende bloemen aan uw tafel, een grenen houten interieur en een heerlijke pul bier waant u zich even in het paradies. Kom het zelf eens beleven!

Grüss Gott!

Bekijk de menukaart of plaats direct uw reservering.

Reserveren

Volg Schnitzelparadies ook op Facebook: Schnitzelparadies Roermond en Schnitzelparadies Maastricht.